Kort efter at aftenklokken havde slået sit tiende slag, dukkede der en besked op fra Kitty_KatR: Hej Mr_Friendly.
Det er ikke nok.
Forskrækket vendte Mille hovedet over mod døren, som om hun hørte noget, hvorefter hun desperat rodede ved computeren, og webcamshowet sluttede brat.
Modvilligt lod hun sig føre ind i min favn og stod stift og ubekvemt mod min krop, mens jeg flyttede george mason jente cam sex mine hænder ned til hendes røv.MrF: Jeg er her!Din stemme er vigtig for os!MrF: Du ser dejlig.Min mistanke om, chat-rom tilfeldige fremmede at Katrine ikke havde bh på, gratis online tutor chat for matematikk blev bekræftet, da t-shirten langsomt gled op over de lækre buler og fik dem til at gynge let, idet stoffet slap dem og lod dem bære deres egen vægt.Mille kiggede lidt på skærmen, sad muligvis og læste den afslørende udveksling, og begyndte at småfnise barnligt, inden hun igen begyndte at skrive.Nede fra den fjerne ende af gangen kunne jeg høre en svag dunken af popmusik og lagde mærke til, at Milles dør stod på klem.Et drillende smil lyste hendes ansigt op, inden hun begyndte at række ned efter kanten af t-shirten.Akavet og uelegant begyndte jeg at manøvrere Katrine rundt, så hun endnu en gang stod med røven begravet i mit skød og gav mig mere nydelse, end hun kunne forestille sig.Inden længe var hun komme i tøjet i forsvandt ud af billedet og hen mod døren, som gav en høj lyd, da den blev låst op og åbnet.Katrine lyttede og gjorde, hvad hun kunne, men det var svært at afgøre, hvor meget det hjalp.Skrub ind og få noget tøj på, inden du bliver syg.Katrine sagde ikke noget, mens jeg tog mine sko på, og pippede kun spagt farvel, da jeg med et forlegent smil sagde tak for i dag og gik ud til bilen.Man kunne svagt ane de finere detaljer bag de bløde folder, hvor hendes klitoris forsigtigt tittede frem.Det var svært at tyde detaljerne af, hvad de snakkede om, men ud fra de talrige ulykkelige udbrud kunne jeg stykke sammen, at Mille måtte have raget uklar med sin bedste veninde, Erika.Eller ville hun virkelig gøre det, når man tænker på den voldsomme episode fra tidligere på aftenen?Jeg trykkede send, men skyndte mig efterfølgende at tilføje: MrF: Ikke fordi, at det rager mig.Jeg efterlod hende i et stadie af chok og forfærdelse, som, ud fra beskeden fra hendes webcamalias at bedømme, formentlig ikke var så alvorligt, som jeg havde frygtet.I mellemtiden var det lykkes Katrine at trække den tynde bluse af og smide den på gulvet.
Jeg fik dog hurtigt andet at tænke.

Alt i mens jeg stadig snavede og savlede dybt i hulningen mellem Katrines øre og skulder, gled min ene hånd forsigtigt op af hendes flade mave og greb et frit bryst, så det bløde kød tydeligt bulede ud mellem mine fingre, og den anden fandt.
Flere gange undervejs skævede jeg til Katrine for at studere hende og aflure, om alt var okay.

[L_RANDNUM-10-999]