reell størrelse sex dukke mannlige

Min død vil ikke føre oss sammen igjen.
Paulus Ord: "For jeg er gått gjennom døden, og mitt liv er skjult med Kristus, i Gud." Johannes xxiii Jeg er båren til en gildere død - Henrik Ibsen Jeg har levd et fantastisk liv.
Anaïs Nin Jeg var redd for døden, men også for livet som bærer døden i seg."Nei, kjære Dem, men det finnes begravelser.".Men likevel er det de som sterkest føler smerten.Hvert menneskes Død forminsker Meg, ti jeg er innesluttet i Menneskeheten.Man husker hvad han var, og leer.Hvis livet er lykkelig, så er det foferdelig.Det er bare en tanke på den som er trist.Det er bare et skritt mellom meg og døden.Epikur Døden slipper ikke den han stevner til rettergang.Din død er morgenrøden Nytt liv - om enn i kval - blir skjenket deg ibenholt cam jente med små pupper, store brystvorter i døden.Klokkene ringer for deg.
Ludwig Wittgenstein Døden er ingenting.

Arnulf Øverland, du ville gjerne leve.

[L_RANDNUM-10-999]