Mia har "snydt lidt" med lidt silikone i brysterne.
Jeg har selv stået for dette site i mere end 10 år nu og jeg nyder at snakke med en masse frække mennesker hver dag.
Og Jesper siger at når par cam knulle de har brugt så mange penge på patter, så bør de også vises frem.
Til kaffe og dejlig rom.Det varede dog ikke længe, da først Mia og så Lotte vendte sig med ryggen til os og lod bhen falde.Hun smurte mig ind med dejlige bløde bevægelser, og især vaskebrættet som hun kaldte det, blev smurt grundigt ind.Hun så som 30 åring stadig dejlig ud, slank og trimmet.Så begyndte pigerne at kramme og viske sammen.I stedet lage hun sig ned på knæ, tog min pik ud af boxerne, og gned den mellem sine bryster.Det er ægte dansk sex med en dansk pige du vil få at se hos mig, jeg er hjemme foran mine cams hver dag det meste af dagen og jeg svarer altid på mine mails og på chatten hver aften.To dejlige trunter, kun i g-streng, og stive nipler.Ikke noget problem, griner han orgasme krampe camgirl og finder en stor saks.Hun vækkede mig og spurgte om ikke jeg ville smøre hende med sololie på ryggen, det ville jeg godt, og hun åbnede overdelen på ryggen for ikke at ødelægge den med olien.Så fandt Mia ud af at nu skulle de "bytte".Så stod de af, dansede em meter væk, stod og vred sig lidt, inden de trak kjolerne op over hovedet, så de nu stod i bh og g-streng.Hun begyndte at kneppe i et voldsomt tempo mens jeg legede med hendes dejlige bryster, som dinglede lige over mit hoved.Så griner han, da han har klippet hele vejen op mellem dine patter, og vi kan blotte din nøgne krop i al dens dejlighed.
Jesper og jeg sad i hver vores lænestol med åben mund og stirrede.
[L_RANDNUM-10-999]