Hold da kæft hvor er det skægt Jeg har nu oplevet det 2 gange og begge gange var bækkenbunden på vej til knæene af grin.
Jeg kan jo ikke sige at de er grimme for det er jo latterligt subjektivt.USA har fået sin største sundheds-forsikrings-reform siden Lyndon B Johnson indskrev Medicare i den amerikanske sundhedsreform i 1965.Men det ender så med at det er mig der skal fotograferes, for de vil jo også have en souvenir af den fremmede der kom til byen.Julies kollega sagde at nu måtte der altså være en handicap indgang, for nu kunne søster slow ikke gå længere.Jeg fik en ægte Robinson prøve idag, jeg stod gratis cam å cam chat med fremmede under en palme, som jeg havde tjekket for kokosnødde fare, den så fin ud ingen faldeklare nøcccccmmaaack sagde det, jeg mærkede suset ved min højre skulder og gisp, der 15 cm fra min fod.For første gang i mit liv gør jeg noget jeg i bund og grund slet ikke vil og det er virkelig en kamp.Jeg tror det er ved at være tid til at genoverveje konceptet.Der stod damp ud af hendes ører mens hun stampede i gulvet.Jeg kunne høre Pia Hajs stemme for mig Nu tager du dig sammen, det gør ikke noget at skoen klemmer og du fryser, det er det det koster at se godt ud!Hun pisker altid rundt og holder styr på de mindste børnebørn.Til dagligt arbejder jeg på en operationsgang, hvor arbejdsmiljøet til tider har været så dårligt at der simpelthen ikke har været noget miljø, dvs.Jeg endte med at åle mig ud af klemmen ved at sige at jeg tænker det er bedst hun selv vender den med min faster, da det jo er svært at tage sig af remote.Selv Bess fra Breaking the wave havde ikke klaret det!Jeg blev så bidt af det at jeg nu har to støvsugere;o) Rækkehuset viser sig iøvrigt at være et projektbyggeri for Boeing i 70erne, dvs.Jeg ærger mig over den helt ufattelige dårlige service i servicefagene: Var i Supermarkedet og spurgte pænt efter Wasa kanelknækbrød to gange og fik arrigt svaret De står på hylden af en ekspedient der under ingen omstændigheder havde tænkt sig at vise hvor (og nej.Næsen ville have gjort enhver bokser stolt og var hævet til bagekartoffelstørrelse, ømt syn!
[L_RANDNUM-10-999]