Husmor: - Jeg skal ikke skryte p meg at ekte sex fuck jeg er den flinkeste til bake brd, men chat-rom på iphone-app det skjer en gang i mellom.
P slutten av mneden summerer jeg sammen hva jeg har brukt og sammenligner s med hva jeg har ftt inn fra chat-rom for single i texas Lnekasse og jobb.Dessuten er e-faktura veldig smart med tanke p at man blir pminnet betale, fremfor at man glemmer en regning som 'ble lagt til side'.Det kan vre alt fra plser som ligger trykt bakerst i fryseren, til plegg jeg har glemt. .Utenom det holder jeg meg til listen.Forsikringer: - Da jeg flyttet s ordnet jeg med studentforsikring som inneholder innbo, reise og ulykke.Ikke tenk at middager skal lages til en porsjon dersom du er alene, men lag opp s du har fremover.Mange har spurt meg hvordan jeg greier holde meg til under 1000,- pr mned, og svaret er ikke s vanskelig, men det handler om prioriteringer, struktur og disiplin. .Betalt samarbeid med, sambla (ekstern lenke det er ingen tvil om at ting har endret seg det siste ret.Det er ganske mye mer fornuftige ting legge pengene i, og tenk p de helsemessige fordelene samtidig.Pengene fra mitt budsjett setter jeg automatisk over p en hyrrente sparekonto.Dropp unnskyldningene - Punktet som er minst like viktig som budsjettet er det siste punktet mitt: Dropp unnskyldningene!
Tips 6: Pant alltid.Ikke bare for meg fysisk og psykisk, men ogs bloggen brer preg av en endret livssituasjon og livsstil.

[L_RANDNUM-10-999]