Likevel mener 60 at en verdig gentleman ikke skal benytte telefonen under en date.
Skal du lese spenningslitteratur i påsken, kan den like gjerne være i tegneserieform.
Manusforfatter Knut Nærum er ikke bare han tørrvittige som ingen trodde kom til å slutte i Nytt på nytt.Han presser det vel godt, og det krever leserens oppmerksomhet.Jeg hadde flyttet fra Oslo til Stavanger og følte meg fremmed på et fremmed sted.Nærum mesker gratis chatterom hele verden seg i populærkulturelle referanser og settinger i denne boka, men han klarer å lage sin en egen vri på temaene, slik at det ikke føles som noe man har lest før.Røffe kontraster og energi i primærfarger.Jeg klarte ikke å tvinge Veslemøy inn i en kategori, og jeg trives bedre når kreativiteten min er fri!Jeg tok opp ting jeg aldri hadde turt å ta opp før.Det er helt sant.Nå er ikke alt som står her fullt så relevant for meg som ikke er på markedet etter en kvinne, men her er altså en del interessante funn for single menn også.Lengselen etter en superhelt-skikkelse som skal komme og ordne opp.Det skulle bli min beste avgjørelse så langt.Det var slik det skulle være.Tegneseriekarakteren Veslemøy nekter å bli en apatisk samfunns-maskin.I en verden rett jente flash på cam ved siden av vår: Tegneserier er forbudt.Så hva er en tegneserie?
Fortellingene er i hver sin sjanger, fra edwardiansk parapsykologisk krim til dystopisk fremtidsthriller fra Hollywood.

Jeg brukte serien til å lufte frustrasjon, til å stille spørsmål og til å utforske tanker.
Helt i begynnelsen var det også det jeg prøvde.
Vis at du bryr deg, og hør etter: 90 av kvinner under 40 mener det er essensielt for den moderne gentleman å ta seg tid til å lytte.


[L_RANDNUM-10-999]