Jeg legger igjen så mange spor som jeg vil når jeg poster på news.
I tilleg er det risikabelt - for jeg har sagt offentlig at jeg kommer til å drepe fire tilfeldige politifolk dersom jeg finner avlytningsutstyr i min private sfære.
Skatt på dumhet 3: I stedet for å sende ut høyt betalte parkomaner for å skrive ut parkeringsbøter, kan myndighetene, via GPS-systemer i bilene (som blir vanlig nå registrere nøyaktig hvor du parkerer, og hvor lenge.
Jeg mener det bokstavelig.Jeg kan publisere hva jeg vil på nettet, og jeg kan være så synlig eller anonym som jeg vil.Dersom man ikke gjør motstand, vil de oversvømme oss med nye "gebyrer" og "forelegg" - som går direkte i statskassen.Jeg synes at det er greit at forbrytere havner bak lås og slå dersom elektroniske bevis bidrar til det.Det kan ikke.Det er ikke forbryterne som rammes av slike tiltak.Permalink, raw Message, post by Arne MidtbÃ, det plager ikke meg at mobilen min er registrert, eller at jeg legger elektroniske spor igjen når jeg handler, fyller bensin eller betaler regninger over nettet.Siden staten vet hvilken bil du kjører, kan de sende regningen automatisk til postkassen din.Og sende regningen i posten, dersom du står et minutt for lenge, eller en meter feil.Penger i statskassen, uten at staten trenger å anstrenge seg.Urett skjer i stor skala hele tiden.Jarle - Jarle Aase m mailto m no need to argue - just kill'em all!At du ble skilt fra familien din.Hva om dine disposisjoner, kommunikasjon, reisemønster, gratis live sex meg handlemønster flagger deg som farlig?Det er veldig bekvemt når tiden kommer for å skattlegge dumhet, slik man i dag skattlegger fattigdom.I dag er det /veldig/ politisk korrekt å være både korttenkt, usolidarisk og rett ut dum.Den regjeringen vi har i dag vil ikke bli sittende for alltid.Å overvåke meg er komplisert og /svindyrt/.Milliarder av disse kronene vil bli kastet bort på "omorganiseringer eller bygging av palasser (eller forsvarsanlegg som så legges ned like etterpå eller andre ting som du og resten av de bøtlagte ikke får noen glede.Men hva om alle dataene om deg kommer i hendene på en mer ekstrem høyre eller venstreregjering?
Avgiftsmanikerne i staten har tusenvis av funksjonærer som driver profesjonelt med dette.
Slike ting er ikke utoppiske.Jeg er også tilhenger av et nasjonalt DNA-register, og gjerne også et ditto fingeravtrykksregister.

[L_RANDNUM-10-999]