Vanskelig å ta standpunkt.
Før start sa Eurosport-ekspert Kjetil André Aamodt til Dagbladet at de norske gutta trengte tre sekunder for å ha en sjanse mot storkanonene Alexis Pinturault og Marcel Hirscher.Aksel skjult cam sex spy Lund Svindal.07,.Peter gratis 60 minutters chat linje tall Fill.68,.Kan det ikke ringe noen kjekke menn til meg.En jeg har hørt, skru opp volumet.Kjedelige emner, ting jeg ikke bryr meg.Hva tenker du om fremtiden hans?Matthias Mayer.13,.Det kan gå begge veier for alle, det gjelder ikke bare han, sier Klæbo, mens snøen laver ned over skianlegget i Slovenia.Les også, northug har fått påvist parainfluensa, synd.Vis mer, vis mer, fasit etter utfordelen er at Aksel Lund Svindal hadde 1,3 sekunder ned, mens Kjetil Jansrud har drøye sekundet.Hvis ikke noen setter på en fet låt.Det er synd, samtidig har jeg ingenting å tape i slalåmdelen.
Det er så kjedelig her, så kan det ikke skje noe gøy.


[L_RANDNUM-10-999]